Covid-19 retningslinjer 

Den nuværende Covid-19 situation kræver, at vi passer godt på hinanden. Derfor har vi lavet en række tiltag for at passe godt på alle elever og medarbejdere. Følgende gælder i forhold til adfærd på skolen: 

  • Når du befinder dig på skolens fællesområder, skal du altid sørge for at holde god afstand - mindst 1 meter.  
  • Når du går på gangene og trapperne, skal du holde til højre.  
  • Når du ankommer til og forlader et klasselokale, skal du sørge for at spritte bordet af (der er sprit og køkkenrulle i alle lokaler). 
  • Ved lokaleskift: lad alle, der har været i lokalet, komme ud først. Giv plads.  
  • Sørg for at vaske og spritte dine hænder regelmæssigt. Der er spritstandere mange steder på skolen, og der er sæbe ved skolens håndvaske. Husk herunder at vaske/spritte hænder, når du ankommer til skolen.  
  • Host/nys i ærmet.  
  • Lad være med at give hånd, kramme o.lign. - begræns fysisk kontakt.  
  • Luft regelmæssigt ud i lokalerne (husk at lukke vinduerne igen).


Ved tegn på sygdom 

Du må ikke møde på skolen, hvis du har selv de mindste tegn på sygdom.  

Elever og medarbejdere, der har symptomer på Covid-19 (fx tør hoste, feber, muskelsmerter og/eller åndedrætsbesvær), eller som af myndighederne er defineret som en nær kontakt til en coronasmittet, skal isolere sig hjemme og lade sig teste hurtigst muligt. Du skal blive hjemme, indtil der er svar på testen. Du må komme i skole, når du har fået en negativ test.  

Hvis du får konstateret corona, skal du hurtigst muligt kontakte rektor Helge Markussen på telefon 2016 6626 eller vicerektor Marianne Bartholdt Westergaard på telefon 2890 4448. 

Skolen samarbejder med myndighederne og følger de til enhver tid gældende retningslinjer for at undgå smittespredning og for håndtering af Covid-19-tilfælde. Det er skolens forventning, at alle elever, ansatte og gæster på skolen følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vi henviser i øvrigt til myndighedernes informationsside, hvor man kan finde svar på spørgsmål om Covid-19.

 

Fra torsdag d. 29. oktober skal der bæres mundbind på alle skolens fællesområder.