Bliv klogere på kollegiets kerneværdier, fællesskabet, lektiecafé, faciliteter og meget mere...

Kost

På skoledage serveres der morgenmad, varm middagsmad, eftermiddagsmad og aftensmad i kollegiets spisesal. Maden tilberedes i kollegiets eget køkken af kollegiets køkkenpersonale. I weekenden serveres der brunch, der er der mulighed for at tage mad fra til frokost og der er udlevering af aftensmad. 

Spisetider hverdage:

Morgen: 7.00-8.00.

Middag: 11.55-12.25.

Aften: 17.45-18.30

Spisetider weekend:

Morgen: 9.30-11.00

Kantinen

Møblering af kollegieværelset

Alle har eget værelse. Der er et dobbeltskab, gardiner og loftslamper på alle værelser. Øvrig møblering skal man selv sørge for. Der er mulighed for at købe møbler gennem Vines Erhvervsmøbler A/S til værelset til favorable priser, hvis man ønsker det. Læs tilbudskataloget her. Bestillingsfristen er 1. maj. Med i prisen er levering, montering og opstilling. Møblerne bestilles via e-mail michael@vines.dk.

Regler

Det sociale fællesskab på kollegiet kræver hensynsfuldhed, omtanke og civiliseret adfærd af alle. Derfor forventes det, at kollegianerne opfører sig ordentligt:

  • Over for kammerater og lærere
  • I forhold til kollegiets bygninger og faciliteter
  • Ved andre aktiviteter i sammenhæng med kollegiet

Civiliseret adfærd betyder også, at alle regler samt personalets anvisninger ubetinget skal følges, og at man skal deltage i de fælles pligter på kollegiet. 

Læs mere om husregler på kollegiet her. For english version click here

Pejsestuen

Pligter

For at hverdagen på kollegiet kan fungere, har kollegianerne en række pligter, der deles mellem dem: Gangkøkkenvagt, kantinevagt og rengøringsvagt. På info-skærmen i forhallen og på gangkøkkenerne hænger der oversigter over fordelingen.

Ferie

Kollegiet er lukket i efterårsferien, juleferien, vinterferien, påskeferien og sommerferien. Man skal derfor inden indflytning have sikret sig et sted at bo i ferierne. I særlige tilfælde - og kun efter at have fået tilladelse hertil af kollegiets leder Anders Høgenhaug Johnsen - er der mulighed for at få lov til at være på kollegiet i ferierne. I jule- og sommerferien er kollegiet dog helt lukket uden mulighed for at opholde sig på kollegiet.