Bliv klogere på kollegiets kerneværdier, fællesskabet, lektiecafé, faciliteter og meget mere...

Viborg Katedralskoles kollegium er et hjem for unge mennesker fra alle dele af Danmark og resten af verden. De har alle det til fælles, at de går på Viborg Katedralskole og tager enten en STX eller IB-uddannelse. Kollegiet er et hjem med en tryg atmosfære, et fantastisk fællesskab og med plads til også at være sig selv.

Kollegiet er hjem for 170 gymnasie- og IB-elever og fem kollegielærere, som fast bor på kollegiet med deres familier. Kollegiet har også en oldfrue, Jutta, som i praksis er en reservemor for eleverne på kollegiet. Kollegiet er en del af Viborg Katedralskole og er placeret 50 meter fra gymnasiet.

Kollegiet

Faciliteter

• Alle har eget værelse, som man selv skal møblere og gøre til sit eget værelse. Der er et dobbeltskab, gardiner og loftslamper på alle værelser. Øvrig møblering skal man selv sørge for.
  • På hver etage er der TV-stue og et veludstyret køkken. Der er også et fællesrum for hele kollegiet, der bl.a. bruges til lektiecafé og hyggeaftener.
  • Baderum og toiletter er på gangene og dem deler med de andre på ens gang.
  • Adgang til kollegiets biograf, musikrum samt skolens træningscenter, idrætshal og andre sportsfaciliteter.
  • Der er frivillig lektiecafé på kollegiet to aftener om ugen.
  • Gratis trådløst internet på hele kollegiet.

Rundvisning

Ønsker du en rundvisning eller har du nogle spørgsmål eller andet, så kontakt Anders Johnsen på 86620655 eller på ah@vibkat.dk.