Bliv klogere på kollegiets kerneværdier, fællesskabet, lektiecafé, faciliteter og meget mere...

Kost

På skoledage serveres der morgenmad, varm middagsmad, eftermiddagsmad og aftensmad i kollegiets spisesal. Maden tilberedes i kollegiets eget køkken af kollegiets køkkenpersonale. I weekenden serveres der kun morgenmad. Kollegianerne får i stedet udleveret madpenge til dagens resterende måltider. 

Spisetider hverdage: Morgen: 7.00-8.00. Middag: 11.55-12.25. Aften: 17.45-18.30

Spisetider weekend: Morgen: 9.30-10.15

Møblering af kollegieværelset

Alle har eget værelse, som man selv skal møblere. Der er et dobbeltskab, gardiner og loftslamper på alle værelser. Øvrig møblering skal man selv sørge for. Kollegiet har en aftale med Vines Erhvervsmøbler A/S, hvor man herigennem kan købe møbler til værelset til favorable priser. Læs tilbudskataloget her. Bestillingsfristen er 1. maj. Med i prisen er levering, montering og opstilling, og møblerne bestilles via e-mail michael@slet-dette.vines.dk 

Regler

Det sociale fællesskab på kollegiet kræver hensynsfuldhed, omtanke og civiliseret adfærd af alle. Derfor forventes det, at kollegianerne opfører sig ordentligt:

  • Over for kammerater og lærere
  • I forhold til kollegiets bygninger og faciliteter
  • Ved andre aktiviteter i sammenhæng med kollegiet

Civiliseret adfærd betyder også, at alle regler samt personalets anvisninger ubetinget skal følges, og at man skal deltage i de fælles pligter på kollegiet. 

Pligter

For at hverdagen på kollegiet kan fungere, har kollegianerne en række pligter, der deles mellem dem: Gangkøkkenvagt, kantinevagt og rengøringsvagt. På info-skærmen i forhallen og på gangkøkkenerne hænger der oversigter over fordelingen.

Ferie

Kollegiet er lukket i efterårsferien, juleferien, vinterferien, påskeferien og sommerferien. Man skal derfor inden indflytning have sikret sig et sted at bo i ferierne. I særlige tilfælde - og kun efter skriftlig ansøgning til kollegiets leder Anders Høgenhaug Johnsen - er der mulighed for at få lov til at være på kollegiet i ferierne. Men vægtige grunde skal være til stede. Der betales særskilt herfor, 50 kr. pr. nat.