På trods af den nuværende situation, vil vi gerne give dig muligheden for at få et indblik i hverdagen og livet som elev på Viborg Katedralskole. Derfor har vi skabt og samlet en række tilbud, så du kan blive klogere på Viborg Katedralskole.

God fornøjelse!

Virtuel Orienteringsaften

Den 27. januar klokken 19.00 afholder vi Virtuel Orienteringsaften, hvor I vil møde rektor, lærere og elever. I vil ligeledes få muligheden for at høre om vores mange studieretninger, studiemiljøet og meget mere.

Hvis I tilmelder jer nedenunder, får I en reminder, når vi nærmer os datoen.

Privat rundvisning

Tilmeld jer i formularen nedenunder. Her må I gerne skrive, hvornår I ønsker at komme samt eventuelle interesser. Når I har tilmeldt jer gennem formularen, ringer vi til jer og aftaler nærmere.

Vi har desuden åbent for rundvisninger lørdage.

Har I nogle spørgsmål er I altid velkomne til at ringe på 8662 0655.

Vi glæder os til at se jer og håber, at I har lyst til at kigge forbi til et familiebesøg i den nærmeste fremtid.

Online Åbent Hus - 24/7

Vi har skabt denne online Åbent Hus platform, så du altid kan gå ind og blive klogere på Viborg Katedralskole, lige meget hvor du er. Her kan du se en velkomst fra rektor, blive vist rundt at en række elever og få svar på de mest hyppige spørgsmål.