Kære elev

Velkommen til Viborg Katedralskole!

Du kan se frem til nogle spændende dage spækket med oplevelser og informationer. Du får et fuldt skema ligesom gymnasieeleverne, men timerne vil være specielt tilrettelagt for dig og resten af brobygningsholdet. Du vil møde lærere og gymnasieelever både til undervisning og vejledning - Kort sagt vil du få en fin fornemmelse af, hvordan det er at være gymnasieelev.

Praktiske oplysninger

Den første dag mødes vi ved skolens hovedindgang. Du bliver modtaget af nogle af skolens elever og en studievejleder. Du finder hovedindgangen ved den store trappe i skolegården.

Vores forventninger

Du deltager aktivt i undervisningen og medbringer skriveredskaber, lommeregner og evt. en bærbar PC eller Mac. Der kan være hjemmearbejde og forberedelse til timerne - dog ikke til første dag. Har du tilmeldt dig IB-brobygning foregår al undervisning naturligvis på engelsk.

Skoledagen

Vi starter normalt kl. 8.00, og vi har lektioner af 70 minutters varighed. Spisepausen afholdes kl. 11.55-12.25. Skolens kantine er åben hver dag, men du må naturligvis gerne medbringe en madpakke.

Læs meget mere om skolen her på sitet og find os på Instagram og Facebook.

Skemaer

Find dit hold herunder og klik på linket. Du sendes videre til skolens intranet (Lectio), hvor dit skema vil fremgå. For hver lektion (modul) finder du: Holdets navn, initialer på læreren, lokale samt evt. fag/aktivitet.

Uge 47 Brobygning STX mandag og tirsdag

Uge 47 Brobygning STX onsdag til fredag hold 1 (Alle hvis fornavn begynder med a til og med k samt t)

Uge 47 Brobygning STX onsdag til fredag hold 2 (Alle hvis fornavn begynder med l til og med v, men ikke t)

Uge 48 Brobygning STX mandag og tirsdag

Uge 48 Brobygning STX onsdag til fredag

Uge 48 Brobygning STX IB onsdag til fredag

Skolens adresse

Viborg Katedralskole, Gl. Skivevej 2, 8800 Viborg

Ved spørgsmål kontaktes vicerektor Majken Kruse på 86620655 eller ve@vibkat.dk

Spørgsmål vedrørende IB rettes til IB Coordinator, Mads Fedder Henriksen mf@vibkat.dk

Vi glæder os til at møde dig!