Kære elev

Velkommen til Viborg Katedralskole!

Du kan se frem til nogle spændende dage spækket med oplevelser og informationer. Du får et fuldt skema ligesom gymnasieeleverne, men timerne vil være specielt tilrettelagt for dig og resten af brobygningsholdet. Du vil møde lærere og gymnasieelever både til undervisning og vejledning - Kort sagt vil du få en fin fornemmelse af, hvordan det er at være gymnasieelev.

Praktiske oplysninger

Den første dag mødes vi ved skolens hovedindgang. Du bliver modtaget af nogle af skolens elever og en studievejleder. Du finder hovedindgangen ved den store trappe i skolegården.

Vores forventninger

Du deltager aktivt i undervisningen og medbringer skriveredskaber, lommeregner og evt. en bærbar PC eller Mac. Der kan være hjemmearbejde og forberedelse til timerne - dog ikke til første dag.

Skoledagen

Vi starter normalt kl. 8.00, og vi har lektioner af 70 minutters varighed. Spisepausen afholdes kl. 11.55-12.25. Skolens kantine er åben hver dag, men du må naturligvis gerne medbringe en madpakke.

Læs meget mere om skolen her på sitet og find os på Instagram og Facebook.

Skemaer

Find dit hold herunder og klik på linket. Du sendes videre til skolens intranet (Lectio), hvor dit skema vil fremgå. For hver lektion (modul) finder du: Holdets navn, initialer på læreren, lokale samt evt. fag/aktivitet.

Uge 37 SPOR Science og teknologi

Uge 40 Brobygning 9. klasse (STX)

Skolens adresse

Viborg Katedralskole, Gl. Skivevej 2, 8800 Viborg

Kontakt

Ved spørgsmål kontaktes vicerektor Marianne Westergaard på 86620655 eller mw@slet-dette.vibkat.dk

Vi glæder os til at møde dig!