Bliv klogere på kollegiets kerneværdier, fællesskabet, lektiecafé, faciliteter og meget mere...

Viborg Katedralskoles kollegium er et hjem for unge mennesker fra alle dele af Danmark og resten af verden. De har alle det til fælles, at de går på Viborg Katedralskole og tager enten en STX eller IB-uddannelse. Kollegiets kerneværdi er netop, at eleverne har et hjem med en tryg atmosfære og et fantastisk fællesskab med plads til også at være sig selv.

Kollegiet er hjem for 137 gymnasie- og IB-elever og fire kollegielærere, som fast bor på kollegiet med deres familier. Kollegiet har også en oldfrue, Jutta, som i praksis er en reservemor for kollegianeren. Der er desuden også tilknyttet en læge til kollegiet. Kollegiet er en del af Viborg Katedralskole og er placeret 50 meter fra gymnasiet.

Faciliteter

• Alle har eget værelse, som man selv skal møblere. Der er et dobbeltskab, gardiner og loftslamper på alle værelser. Øvrig møblering skal man selv sørge for.
  • På hver etage er der TV-stue og et veludstyret køkken. Der er også et fællesrum for hele kollegiet, der bl.a. bruges til lektiecafé og hyggeaftener.
  • Der er 4 baderum på hver etage, der deles af maks. fem elever med samme køn.
  • Adgang til kollegiets biograf, musikrum samt skolens træningscenter, idrætshal og andre sportsfaciliteter.
  • Bordfodbold og poolbord.
  • Der er frivillig lektiecafé på kollegiet to aftener om ugen.
  • Gratis trådløst internet på hele kollegiet.

Rundvisning

Ønsker du en rundvisning eller har du nogle spørgsmål eller andet, så kontakt Anders Johnsen på 86620655 eller på ah@vibkat.dk