Bliv klogere på kollegiets kerneværdier, fællesskabet, lektiecafé, faciliteter og meget mere...

Ansøgningsskema til optagelse på kollegiet kan hentes her. I bedes være opmærksomme på, at der er løbende optag og derfor tilrådes det at søge i god tid, for at øge mulighederne for at få blive optaget på kollegiet.

Vejledende beregning 2017
OBS: Hvis forældrene har en samlet indkomst på 600.000 kr. eller derover efter fradrag for hjemmeboende børn u/18 år betales den maksimale opholdsafgit 3547 kr. (2017). Elever der er eller fylder 18 år i skoleåret betaler den maksimale opholdsafgift fra udgangen af det kvartal, eleven fylder 18 år. Opholdsafgiften skal betales hver måned, dog ikke i juli. Ved optagelse på kollegiet opkræves et indmeldelsesgebyr på kr. 1.500. Du er ikke optaget, før beløbet er indbetalt. Indmeldelsesgebyret tilbagebetales ikke ved framelding. Ved manglende betaling af opholdsafgift vil man kunne blive bortvist fra kollegiet.

Du skal bruge tal fra skatte-årsopgørelsen fra 2016.

Kostelev
Far
Mor
Søskende